Vi levererar till

En modern energi- och fokusshot

Vanliga frågor

Carly’s Energy Shot är en 60 ml koffeinshot. 100% plantbaserad. Carly’s Energy Shot innehåller 180 mg naturligt koffein, grönt te, guarana,
ginseng samt flera vitaminer.

Hur föddes idén till Carly’s Energy Shot?

Vi tyckte själva att det saknades ett funktionellt, naturligare, smidigt och effektivt energitillskott på marknaden. Teamet bakom Carly’s Energy Shot ställde sig även frågan: när jag vill ha energi, är jag då också törstig? Svaret var nej. Detta lade grund för Carly’s Energy Shot’s format på 60 ml.

Varför lanserade ni Carly’s Energy Shot?

Vi ville själva kunna använda en produkt som Carly’s Energy Shot. Nu. På direkten. Samt självfallet göra Carly’s Energy Shot tillgänglig för presumptiva konsumenter, vilka vi tror är många. Nämligen kvinnor och män i alla åldrar som behöver en energi- och fokuskick i sin vardag.

Vem är Captain Carly?

Carly är en aspirerande Mars-resenär från Arizona. Läs mer Om Carly’s här.

Är Carly’s Energy Shot vegansk?

Ja.

Är Carly’s Energy Shot ekologisk?

Nej.

Var sker produktionen av Carly’s Energy Shot?

Som framgår på etikett, sker produktionen av Carly’s Energy Shot i EU.

Hur många kalorier innehåller en shot Carly’s Energy Shot?

Samtliga fyra smaker har ett kaloriantal/shot som är ungefär lika mycket som i ett normalstort äpple, det vill säga cirka 30 kalorier.

Vilka är de största skillnaderna mellan Carly’s Energy Shot och energidrycker?

Formatet (60 ml); ett mer naturligt innehåll; att Carly’s Energy Shot kan drickas såväl kyld som rumstempererad (samt förvaras
rumstempererad). Carly’s Energy Shot en hållbarhetstid från produktion på 14 månader samt två dagar efter att förpackning har öppnats.

Vilka ingredienser i Carly’s Energy Shot är inte naturliga?

Carly’s Energy Shot Ginger & Lime har ett naturligt innehåll på 97,7%; Carly’s Energy Shot Apple & Pear har ett naturligt innehåll på 97,99%. Båda smaker innehåller konserveringsmedlet kaliumsorbat, som finns naturligt i många frukter och bär. Carly’s Energy Shot innehåller kaliumsorbat ytterst på grund av att produkten är naturligt sötad med äppeljuice. Vår ambition är att nå ett 100% naturligt innehåll i framtiden.

Hur många Carly’s Energy Shot kan man dricka på en dag?

Känslighet för koffein kan variera kraftigt från person till person. En Carly’s Energy Shot innehåller 180 mg koffein, det motsvarar två koppar kaffe av normalstorlek. Vi rekommenderar att begränsa konsumtionen till två-tre Carly’s Energy Shots om dagen.

Kan man blanda Carly’s Energy Shot med annan dryck?

Det kan man!

Är det någon som inte bör dricka Carly’s Energy Shot?

Vi rekommenderar inte barn, gravida och ammande personer eller personer känsliga för koffein att konsumera Carly’s Energy Shot. Gällande åldersgräns kommer vi att gå efter butikernas införda åldersgränser. Carly’s Energy Shot finns bland annat på Pressbyrån och 7-Eleven, vilka båda har en åldersgräns på 15 år vid köp av energidrycker.

Finns det några biverkningar av Carly’s Energy Shot som ni känner till?

Nej.

Är förpackningen återvinningsbar?

Ja. PET 1.