Vi levererar till

Carlys Natural

Koffeindryck

Genom Carly’s Energy Shot kan vi erbjuda en naturlig koffeindryck som bidrar med extra energi och fokus inför situationer som kräver lite mer av både kropp och huvud. Koffein är ett naturligt förekommande ämne, även känt som guaranin då det återfinns i guarana och teanin då det återfinns i te. Koffein stimulerar det centrala nervsystemet, hjärta och muskler, vilket ger upphov till flertalet positiva effekter. Givet dess goda inverkan på kropp och hälsa är koffein ett viktigt inslag i många kulturer världen över, där närmare 80% av världens befolkning konsumerar koffein dagligen.

Koffeinets positiva effekter förekommer som ett resultat av att koffeinet påverkar kroppens adenosinnivåer. Adenosin kan beskrivas som kroppens varvtalsbegränsare - ämnet ser till att vi varvar ner och sänker vårt blodtryck, vilket gör att vi känner oss trötta. Adenosinnivåerna ökar successivt under dagen och framåt kvällen är nivåerna högre, vilket signalerar till kroppen att det börjar bli dags att somna.

Koffein har förmågan att binda upp sig vid adenosinreceptorerna eftersom koffeinmolekylen är snarlik adenosinmolekylen, vilket motverkar trötthet. Effekten av detta är att du känner dig piggare och fylls av energi. Koffeinet stimulerar även adrenalin- och dopaminnivåerna i kroppen så att du känner dig gladare, samtidigt som det ökar din psykiska och fysiska prestationsförmåga, då det minskar den upplevda ansträngningen och ökar ditt mentala fokus.

Utöver sin bredare användning som en källa för att motverka trötthet är koffein ett populärt tillskott i sport- och träningssammanhang. Studier pekar nämligen på att koffein inte bara bidrar till ökad prestationsförmåga, utan även ökar muskelstyrka och muskulär uthållighet. Som ett smidigare och mer naturligt alternativ till andra koffeindrycker tog vi fram Carly’s Energy Shot - ett effektivt tillskott av koffein inför träningspasset eller när du är på språng!

Våra energi- och fokusshots innehåller naturligt koffein från kaffebönan, guarana och grönt te. Naturligt koffein är även berikat med ett stort antal vitaminer och metylxantiner, vilka verkar aktivt för att balansera utsöndringen av koffein i kroppen. Genom att använda oss av de råvaror naturen har att erbjuda har vi kunnat skapa ett energitillskott med funktionalitet och effektivitet i fokus. 100% funktion - No nonsense.

Köp koffeindryck nu!

.