Vi levererar till

Carlys Natural

Grönt Te

Grönt te är en av huvudingredienserna i Carly’s Energy Shot och bidrar med sina många positiva egenskaper till att skapa ett innehåll som är mer naturligt och funktionellt. Likt andra sorters te framställs grönt te av bladen från växten Camellia sinensis. Det som särskiljer grönt te från andra tesorter är tillverkningsprocessen, då grönt te inte fermenteras utan ångas eller torkas direkt efter skörd. På så sätt bevaras många av de nyttiga antioxidanter, vitaminer och mineraler i grönt te som förekommer naturligt i tebladen.

Grönt te användes ursprungligen i medicinskt syfte och innehåller en stor mängd polyfenoler och katekiner - immunstärkande antioxidanter som skyddar och reparerar våra celler genom att skydda mot nedbrytning från fria radikaler. Genom sina antioxidanter och antiinflammatoriska egenskaper bidrar grönt te även till att din hy hålls återfuktad och fräsch. Grönt te innehåller garvsyra som är naturligt antibakteriellt, vilket reducerar svullnader och minskar inflammationer i huden.

Grönt te innehåller ungefär en tredjedel så mycket koffein som kaffe, men till skillnad från kaffe har grönt te en mer stabil inverkan på kroppens energinivåer. Genom antioxidanten Epigallocatechin Gallate (EGCG) och L-teanin, en aminosyra som återfinns naturligt i te, har det även visat sig att grönt te lindrar stress genom att öka nivåerna av serotonin och dopamin i kroppen. Effekten av detta gör att du känner dig lugn, avslappnad och hjälper dig att bibehålla ditt fokus genom dagen. Grönt te har alltså en dubbelverkande effekt som hjälper dig slappna av samtidigt som det ger upphov till en mer långvarig och stabil energikick.

Energishot med grönt te

Carly’s Energy Shot är en energi- och fokusshot skapad av naturliga ingredienser för den moderna människan. Som en källa till naturligt koffein med uppiggande egenskaper utgör grönt te en mycket viktig komponent i strävan att erbjuda den unika effekt vi är så stolta över. 100% funktion - No nonsense.

Köp energidryck med grönt te nu!

.